Førstehjælp

Ikke alle kurser er livsvigtige, men et førstehjælpskursus er

En ulykke kommer altid uventet. I gennemsnit kommer hver femte dansker hvert år ud for en ulykke, – det er ca. én ulykke hvert 30. sekund! Det giver tryghed at vide, at mennesker omkring dig og dine nærmeste kan førstehjælp – og at du selv kan gribe ind, når der bliver brug for hjælp.

Der kan gå op til 15 minutter, inden ambulancen når frem, og det er ofte indsatsen i de minutter, der afgør, om offeret slipper uden varige mén eller i det hele taget overlever.

På Røde Kors kurser i førstehjælp lærer du, hvad du skal gøre, når ulykken sker. Gennem praktiske øvelser lærer du at give kunstigt åndedræt, hjertemassage, at stoppe blødninger og meget andet.Er du i tvivl, om du kan hjælpe, hvis ulykken rammer? Så tag et kursus i førstehjælp – både for andres og for din egen sikkerheds skyld. Vi har i 2015 haft 542 kursister på vores 4, 6, 7 og 12 timers kurser, samt givet orienteringer på mellem 1 og 3 timer til 320 skoleelever, spejdere, Rotary og ældreklub medlemmer.Vi arrangerer gerne førstehjælpskurser for både enkeltpersoner, beboergrupper, foreninger og firmaer. Vi er meget fleksible, så ring og få et uforpligtende tilbud.


Spørgsmål, vil du vide mere?

Kontakt kursusleder for Førstehjælp

Petra Wolfhagen

Tel 2818 1725
Mail petwol@rodekors.dk